Access Bars

Mennyire jellemző az életedre, hogy nehézségekbe ütközöl?

Próbálod a lehető legjobban csinálni, minden energiádat beleteszed abba, hogy boldog legyél, kényelmes életed legyen, mégsem haladsz egyről a kettőre, csak egyhelyben toporogsz.

Ha ezek a te életedre is jellemzőek, akkor a Bars kezelés egy nagyszerű módja annak, hogy könnyedséget vigyél az éltedbe. Egy lehetőség, hogy másképp tudj csinálni dolgokat. Hozzájárulás abban, hogy ne a problémák legyenek értékesek az életedben. Általa egy csomó nézőpontot tudsz elengedni.

A fejedben lévő hitrendszereid, fix nézőpontjaid azok, melyek nem engedik, hogy az életed egyszerűbb legyen és, hogy boldogabb légy. Ebben a világban ugyanis, ha boldog vagy akkor az nem természetes. Sokkal inkább az a normális, ha vannak problémáid, amiket meg kell oldani, és mindenki más véleményét elfogadva döntéseket hozni. Ez által leszel a társadalom jó és elfogadott tagja.

De mi van, ha nincs jó és nincs rossz?

Mi van, ha egyszerűen csak választasz valamit, ami számodra könnyed, ami neked működik? Elég bátor vagy-e ahhoz, hogy ránézz, mi működik neked valójában? Milyen a te világod, ha nem mások elvárásainak akarsz megfelelni?

A kezelés hossza: 1-1,5 óra

Hozzájárulás: 12.000 Ft