doTERRA AromaTouch®

Érezted már úgy, hogy legszívesebben csak bedőlnél az ágyba, és napokig ki sem kelnél onnan?

Amikor túlhajtjuk magunkat, és nem figyelünk oda arra, hogy a pihenés is a mindennapjaink része legyen, akkor a testünk jelez. Fáradt, erőtlen és nincs meg az általános jó közérzetünk.

Az Aromatouch technika pontosan ebben segít!

Ez a technika egy gyengéd érintés, mely korosztálytól függetlenül alkalmazható, kiaknázva az esszenciális olajak előnyeit. Mindezt teszi anélkül, hogy a szervezetet terhelné.

A speciális olajok és az emberi érintés kombinációja többszörösen előnyös számunkra.

A kezelés során 8 különböző doTERRA illóolajjal dolgozom, melyeket megfelelő sorrendbe simítok bele a hátba és a talpba, a fejet is érintve.

A legtöbb ember az illatból állapítja meg, hogy mit szeret és mit nem. Mindezt teszi a hozzáfűződő  személyes tapasztalatai alapján. Mára már bizonyított tény az is, hogy a kellemes aroma javítja a hangulatot és a közérzetünket is. A masszázs során alkalmazott olajok úgy lettek kiválasztva, hogy azok nyugtató, kellemes érzéseket adjanak számunkra.

Amellett, hogy ilyen minőségű olajokkal történik a masszázs, emellett ne feledkezzünk meg az érintés fontosságáról.

Legyen ez egy kézfogás, egy ölelés, minden fizikai érintés különböző jelentéssel bír. Ezért is lett kombinálva az aroma és az érintés, mivel az Aromatouch technikában a fizikai érintés éppen olyan fontos, mint az aroma, hiszen mindkettő gyógyító hatással van a közérzetre.

Amit nyújt a kezelés: aromaterápia, érintésterápia, harmonizáció, esszencia élmény egyben.

Az AromaTouch® technika lépései és a felhasznált esszenciális olajok:

1. AromaTouch® technika első lépése: stresszkezelés

Felhasznált olaj: Balance esszenciális olajkeverék.

A Balance tökéletes keveréke a lucfenyő, ho-fa, tömjén, kék varádics és kék kamilla illóolajnak, amely elősegíti a nyugalmat és a relaxációt. A Ho-fa, kék tansy és kék csökkenti az idegességet, miközben a tömjén elősegíti a stabilitás érzését, kiegyensúlyozó hatással van az érzelmekre.

Felhasznált olaj: Levendula esszenciális olaj

A Levendula oldja a feszültséget, elősegíti a relaxációt. A testre és az idegrendszerre gyakorolt nyugtató, hangulatjavító hatása teszi tökéletessé. Amikor a stressztűrő képesség csökkent, az megmutatkozik a gerincen is, az izmok megfeszülnek. A feszes gerinc következtében csökken a fizikai és lelki alkalmazkodóképesség a világ kihívásaival szemben, romlik a belső szervek vegetatív beidegzésének harmóniája.

2. AromaTouch® technika második lépés: immuntámogatás

Felhasznált olaj: Teafa esszenciális olaj

Baktérium, csíraölő és tisztító képessége révén támogatja az immunrendszert és segíti a test visszatérését a homeosztázis állapotába.

Felhasznált olaj: On Guard esszenciális olajkeverék

A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring együttes hatása adja az On Guard immunerősítő hatását. Bársonyos illatú, édes, fűszeres jegyekkel és egy leheletnyi citrussal. Tudományosan bizonyított tény, hogy a citrus olajak tudják a leghatásosabban legyőzni a baktériumokat, vírusokat.

3. AromaTouch® technika harmadik lépés: keringés javítás

Felhasznált olaj: AromaTouch esszenciális olajkeverék

A ciprus, majoranna, bazsalikom, levendula és a grapefruit összetevőket a szöveti irritációk csillapítására és a keringés javítására használjuk. Segíti az izomfájdalmak, ízületek gyógyulását és oldja a feszüléseket és a görcsöket.

Felhasznált olaj: Deep Blue esszenciális olajkeverék

Izomfájdalmak és más testi panaszok enyhítésére szolgál. Kizárólag bőrre alkalmazható. A Deep Blue hatékony válasz a gyulladásokra különleges alkotó elemei miatt, mint a kúszó fajdbogyó, kámfor, borsmenta, kék varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár, oszmantusz.

4. AromaTouch® technika negyedik lépés: homeosztázis

Vadnarancs és Borsmenta esszenciális olaj, ahol a vadnarancs megemeli a glutathionként ismert kritikus antioxidáns szintet és így a test immunvédelmét erősíti. A borsmenta enyhíti a diszkomfort érzést, kellemes, hűsítő érzést ad. Nagyon sokrétű értékes olaj

doTERRA AromaTouch® Technique hozzájárulása: 9.000 Ft